Proizvodi i slike proizvoda koji se pojavljuju na skrpan.ba su zaštićeni autorskim pravima web stranice skrpan.ba te se ne smiju koristiti u komercijalne svrhe niti se smiju postavljati na druge web stranice bez odobrnja autora osim ako je drugačije navedeno na pojedinim slikama konkretno.

Web stranica je napravljena isključivo za prezentaciju naših proizvoda a od kojih su najvažnji :

  • metalni stolovi za ugostiteljstvo
  • metalna postolja za ugostiteljske stolove
  • ugostiteljska oprema
  • restoranski stolovi
  • metalne nogare za stolove
  • ploče za ugostiteljske stolove

Materijali ( slike i textovi ) predstavljeni na našoj web stranici mogu se preuzeti isključivo pod uvjetom da se kontaktira vlasnik stranice direktno i pismeno te da se dobije odobrenje.

Škrpan će provoditi svoja prava intelektualnog vlasništva u potpunosti u skladu sa zakonom te zadržava sva prava upotrebe nad njima iskljucivo za privatne svrhe.

Naša stranica skrpan.ba služi uglavnom kupcima u Bosni i Hercegovini, te teritorijama susjdnih država, ali je ostavljena mogućnost za suradnju sa kupcima iz cijeloga svijeta.

Cijene proizvoda trenutno nisu istaknute te nas je potrebo kontaktirati na mail info@skrpan.ba , ali naša web stranica je podložna su promjenama bez prethodne najave. Cijene nikad ne uključuju dostavu.

Skrpan.ba koristi razumne napore da bi na stranici sve informacije bile tačne i aktualne, ali ne jamči da je bez ikakvih grešaka i propusta.

Zbog stalnih poboljšanja u procesu proizvodnje ali i zbog različitih display-a na različitim uređajima, stvarni se proizvodi mogu vrlo malo razlikovati od fotografija.

Skrpan.ba nije odgovoran za bilo kakve štete ili viruse koji mogu zaraziti vaše računalo ili sličnu opremu kao rezultat pristupa, upotrebe ili preuzimanja materijala sa naše web stranice. Skrpan.ba nije odgovoran ni za sadržaj web stranica izvan našeg web mjesta ili bilo koje druge web stranice povezane sa našm web stranicom.

Svaki vid komunikacije koje je skrpan.ba primio putem elektroničke pošte ili na neki drugi način, uključujući pisma, pitanja i komentare, mogu se objaviti na našem web mjestu.

Slike i videozapisi pruženi na  skrpan.ba, kao i svi sadržaji u našem arhivnom centru, namijenjeni su samo informativnom, obrazovnom i promotivnom smislu te se na njih treba gledati isključivo kao informativni sadržaj.

Skrpan.ba ne preuzima nikakvu odgovornost za ispravnost podataka sadržanih u Informacijskom centu  te se odriče se bilo kakve odgovornosti vezane za propuste, pogreške ili ishode.

Ukoliko  imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s bilo kojim elementom iz Informativnog sadržaja, obratite nam se putem maila na info@skrpan.ba

Skrpan.ba ni pod kojim uvjetima neće biti odgovoran za gubitak ili štetu koja je prouzrokovana oslanjanjem na naš informativni sadržaj.

Ove uvjete i odredbe upotrebe skrpan.ba  može u bilo kojem trenutku izmijeniti.

Bosna i Hercegovina kao država svojim zakonima uređuje ove uvjete i uvjete korištenja.

 

ŠKRPAN

Naši proizvodi su vrhunske kvalitete a cijene su pristupačne. Dostavljamo u sve gradove Bosne i Hercegovine brzom poštom.

Copyright © 2023.  Sva prava pridržana